EOSUSD - EOS / US Dollar

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
04:57 (Local)
Opens in 4h 53m
Tokyo
03:57 (Local)
Opens in 5h 3m
London
19:57 (Local)
Opens in 12h 3m
New York
14:57 (Local)
Opens in 18h 33m

EOS USD Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderFlytende spread
Minimum: 0.012 USDGjennomsnitt: 0.015 USD
cTrader Limit og Stop-nivÄ0
1 tick verdi 0.0001
Swaps (Long & Short) per Ă„r-20.00 %
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1 lotstĂžrrelse1000 EOS
1 PIP verdi per 1 lot i USD0.1 USD
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
LeverageFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Maks eksponering1,000,000 USD in Volume
Execution-modusMarket (irrelevant of platform or Account type)
Tradingtimer24/5
Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivÄ> 100%

1: Tilgjengelig for kunder fra FxPro Financial Services Limited og FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!