Utforming av FxPro ny identitet ....

Vi utvikler oss kontinuerlig for å møte kundens skiftende behov, og det gjør også vårt merke.

FxPro
Vi er mer enn bare en bedrift, det er personlig ...

Vi er lidenskapelige i det vi gjør, og vår nye merkeidentitet forteller det. Vi har introdusert nye elementer som formulerer bedriftens verdier, slik at du kan få en følelse av selskapets visjon og oppdrag.

Forenkling av kompleksitet

Handel kan være komplisert, men FxPro har gjort det enkelt. Vårt nye brukergrensesnitt er fokusert på å kommunisere komplekse handelspraksiser på en enklere måte.

FxPro
Våre merkevarerammer består av robuste men likevel svært dynamiske kjerneelementer som kommer sammen for å danne en pålitelig merkeidentitet, samtidig som vi opprettholder et sterkt kundefokus.
FxPro

En raffinert ordlyd

Våre merkevaresymboler kan ta mange former for å tilpasse seg sømløst på tvers av plattformer, men deres konsistens sikrer at vårt merke er gjenkjennelig uansett hvor det dukker opp. Vår nye ordlyd belyser våre faglige verdier samtidig som vi vektlegger vårt merkets dristige personlighet.

FxPro

Struktur betyr noe

Et hovedmål for vår nye merkeidentitet er å gi deg et optimalisert, intuitivt brukergrensesnitt og et forbedret navigasjonssystem som gir deg mulighet til å finne den informasjonen du trenger på et øyeblikk.

FxPro

Gir liv til skjermen

Vi vil ikke bare snakke med deg, vi ønsker å samhandle med deg. Derfor har vi introdusert nye engasjerende funksjoner, integrert bevegelse og integrert interaktive elementer.

Hver enkelt av disse elementene tjener en hensikt - de utgjør hva vi kollektivt kaller vårt firma
FxPro

Hold kontakten

For å sikre at du aldri går glipp av en mulighet, har vi jobbet hardt for å gjøre denne nye opplevelsen fullt kompatibel med mobiltelefonen din.

FxPro

Vi ønsker å høre fra deg!

Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Vi setter pris på dine kommentarer og forslag, og vi vil bruke dem til å evaluere vårt arbeid og gjøre forbedringer.

Vår raffinerte merkeidentitet legemliggjør våre kjerneverdier - vår hengivenhet til fortreffelighet, vår forpliktelse til åpenhet og vår dedikasjon til våre kunder

Følg FxPro og bli med i fellesskapet