info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Trader's Dashboard.
Markedet på et øyeblikk.

Finn ut hvilke valutaer som virkelig er i bevegelse, følg alle klientens åpne posisjoner, undersøk handlene per bestemt tid og mer

FxPro Trader's Dashboard er en enkel og intuitiv måte å få en rask følelse av hva som skjer på verdens valutamarked.

Valutakuponger

Klientposisjoner

Pris Ticker

Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
6:29 am (Local)
Opens in 51h 21m
Tokyo
5:29 am (Local)
Opens in 51h 31m
London
9:29 pm (Local)
Opens in 58h 31m
New York
4:29 pm (Local)
Opens in 65h 1m

FxPro Trader's Dashboard er et utmerket tillegg til valutakartene på tradingplattformen.

Bruk ditt FxPro-dashbord sammen med økonomisk Forexkalender for å forbedre din trading

Planlegg dagen din på minuttet med vår brukervennlige økonomiske kalender. I mellomtiden hold øye med FxPro Dashboard for å få en rask følelse av hva som skjer i finansmarkedene.

Se økonomisk kalender
browser calendar