info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro opprettholder engasjement for handelsutdanning

21. mars 2018, London. I 2017, som en del av en langvarig satsing på å gi forhandlere et omfattende pedagogisk materiale, debuterte den online megleren FxPro med "Learn from a Pro"-serien som inneholder tradingwebinarer og seminarer.

Sesjonene har blitt svært godt mottatt av investorer som ønsker å utvide sin eksisterende forståelse av elektronisk handel, og har vist seg å ha stor suksess i ulike regioner. "Learn from a Pro"-serien, som fortsetter å kjøre inn i 2018, har hittil vært med på seminarer i 3 land, og webinarer på italiensk, spansk, tysk, arabisk, kinesisk og russisk. FxPro fortsetter å hjelpe handelsmenn verden over å utvikle sin kunnskap om finansielle markeder.

"Learn from a Pro"-serien er vert for ulike bransjeeksperter, blant annet Phillip Konchar, Enrico Gei, Carlos Partida og Mohamed Elghobary. "Learn from a Pro"-serien omfatter et bredt spekter av emner, inkludert handelsbegreper, økonomisk hendelsesanalyse, handelsstrategier for sentrale instrumenter, større diagrammønstre og hvordan du bruker populære tekniske indikatorer for å ta informerte handelsbeslutninger.

Med en totalsum på 50 + seminarer og webinarer hittil, har "Learn from a Pro"-serien hittil ønsket velkommen over 2,500 handelsmenn. Basert på den positive mottakelsen, ser vi frem til å legge til flere seminarer og webinarer til vår tidsplan i de kommende månedene.

FxPro Chief Client Relations Officer, Elsy Rayess, kommenterte:

"Vi har alltid sett utdanning som en sentral del av vårt tilbud på FxPro. Den fortsatte suksessen til vår "Learn from a Pro"-serie viser at seminarer og webinarer er en ideell måte å engasjere næringsdrivende på, da de gir en mer praktisk tilnærming og mulighet til å lære om finansmarkedene fra bransjepersonell. "
Tilbake til alle pressemeldinger
Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960