info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro opprettholder engasjement for handelsutdanning

21. mars 2018, London. I 2017, som en del av en langvarig satsing på å gi forhandlere et omfattende pedagogisk materiale, debuterte den online megleren FxPro med "Learn from a Pro"-serien som inneholder tradingwebinarer og seminarer.

Sesjonene har blitt svært godt mottatt av investorer som ønsker å utvide sin eksisterende forståelse av elektronisk handel, og har vist seg å ha stor suksess i ulike regioner. "Learn from a Pro"-serien, som fortsetter å kjøre inn i 2018, har hittil vært med på seminarer i 3 land, og webinarer på italiensk, spansk, tysk, arabisk, kinesisk og russisk. FxPro fortsetter å hjelpe handelsmenn verden over å utvikle sin kunnskap om finansielle markeder.

"Learn from a Pro"-serien er vert for ulike bransjeeksperter, blant annet Phillip Konchar, Enrico Gei, Carlos Partida og Mohamed Elghobary. "Learn from a Pro"-serien omfatter et bredt spekter av emner, inkludert handelsbegreper, økonomisk hendelsesanalyse, handelsstrategier for sentrale instrumenter, større diagrammønstre og hvordan du bruker populære tekniske indikatorer for å ta informerte handelsbeslutninger.

Med en totalsum på 50 + seminarer og webinarer hittil, har "Learn from a Pro"-serien hittil ønsket velkommen over 2,500 handelsmenn. Basert på den positive mottakelsen, ser vi frem til å legge til flere seminarer og webinarer til vår tidsplan i de kommende månedene.

FxPro Chief Client Relations Officer, Elsy Rayess, kommenterte:

"Vi har alltid sett utdanning som en sentral del av vårt tilbud på FxPro. Den fortsatte suksessen til vår "Learn from a Pro"-serie viser at seminarer og webinarer er en ideell måte å engasjere næringsdrivende på, da de gir en mer praktisk tilnærming og mulighet til å lære om finansmarkedene fra bransjepersonell. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger