info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro øker produkttilbudet

01. juni 2015, London. Den prisvinnende FX-megleren FxPro er glad for å kunngjøre at de har utvidet sitt utvalg av produkter for å inkapslere mange flere differansekontrakter (CFDer), inkludert mange flere aksjer *, indekser, råvarer og energi-futures. Nærmere bestemt skal megleren tilby noen av de mest populære og likvide aksjene notert på franske, britiske, tyske og amerikanske markeder, nye spotindekser som Kina 50 og USD-indeksen, forbedret energi og landbruk-futures, inkludert kakao og kaffe, slik at klienter kan videreutvikle sin handelsaktivitet samtidig som de benytter FxPros prisbelønte tjenester. Disse nye produktene kan handles på FxPro MT4-plattformen og er tilgjengelige fra 01.06. 2015.

FxPro er kjent for å fungere som en no-dealing-desk-megler, og tilbyr overlegen likviditet og overlegen execution-teknologi. FxPro utvider og forbedrer sine tjenester. Megleren har derfor introdusert disse forventede tilleggene til produktspekteret med sikte på å møte kundens behov og investeringsmål.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte denne utviklingen:

"Hver ny tjeneste vi tilbyr, drives av våre løpende forsøk på å sikre bedre handelsforhold for våre kunder. Etter å ha observert en økende etterspørsel etter CFDer på flere produkter, har vi svart på dette for å gi våre kunder muligheten til å utvide sin handelsaktivitet, samtidig som de nyter fordelene av våre plattformer og høye standarder for gjennomføring. "
  * Aksjer er kun tilgjengelig for kunder av FxPro Financial Services Limited
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960