FxPro øker produkttilbudet

01. juni 2015, London. Den prisvinnende FX-megleren FxPro er glad for å kunngjøre at de har utvidet sitt utvalg av produkter for å inkapslere mange flere differansekontrakter (CFDer), inkludert mange flere aksjer *, indekser, råvarer og energi-futures. Nærmere bestemt skal megleren tilby noen av de mest populære og likvide aksjene notert på franske, britiske, tyske og amerikanske markeder, nye spotindekser som Kina 50 og USD-indeksen, forbedret energi og landbruk-futures, inkludert kakao og kaffe, slik at klienter kan videreutvikle sin handelsaktivitet samtidig som de benytter FxPros prisbelønte tjenester. Disse nye produktene kan handles på FxPro MT4-plattformen og er tilgjengelige fra 01.06. 2015.

FxPro er kjent for å fungere som en no-dealing-desk-megler, og tilbyr overlegen likviditet og overlegen execution-teknologi. FxPro utvider og forbedrer sine tjenester. Megleren har derfor introdusert disse forventede tilleggene til produktspekteret med sikte på å møte kundens behov og investeringsmål.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte denne utviklingen:

"Hver ny tjeneste vi tilbyr, drives av våre løpende forsøk på å sikre bedre handelsforhold for våre kunder. Etter å ha observert en økende etterspørsel etter CFDer på flere produkter, har vi svart på dette for å gi våre kunder muligheten til å utvide sin handelsaktivitet, samtidig som de nyter fordelene av våre plattformer og høye standarder for gjennomføring. "
  * Aksjer er kun tilgjengelig for kunder av FxPro Financial Services Limited
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger