info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro øker produkttilbudet

01. juni 2015, London. Den prisvinnende FX-megleren FxPro er glad for å kunngjøre at de har utvidet sitt utvalg av produkter for å inkapslere mange flere differansekontrakter (CFDer), inkludert mange flere aksjer *, indekser, råvarer og energi-futures. Nærmere bestemt skal megleren tilby noen av de mest populære og likvide aksjene notert på franske, britiske, tyske og amerikanske markeder, nye spotindekser som Kina 50 og USD-indeksen, forbedret energi og landbruk-futures, inkludert kakao og kaffe, slik at klienter kan videreutvikle sin handelsaktivitet samtidig som de benytter FxPros prisbelønte tjenester. Disse nye produktene kan handles på FxPro MT4-plattformen og er tilgjengelige fra 01.06. 2015.

FxPro er kjent for å fungere som en no-dealing-desk-megler, og tilbyr overlegen likviditet og overlegen execution-teknologi. FxPro utvider og forbedrer sine tjenester. Megleren har derfor introdusert disse forventede tilleggene til produktspekteret med sikte på å møte kundens behov og investeringsmål.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte denne utviklingen:

"Hver ny tjeneste vi tilbyr, drives av våre løpende forsøk på å sikre bedre handelsforhold for våre kunder. Etter å ha observert en økende etterspørsel etter CFDer på flere produkter, har vi svart på dette for å gi våre kunder muligheten til å utvide sin handelsaktivitet, samtidig som de nyter fordelene av våre plattformer og høye standarder for gjennomføring. "
  * Aksjer er kun tilgjengelig for kunder av FxPro Financial Services Limited
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger