FxPro kjøper Spot FX Aggregator

11. september 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har kjøpt spot FX aggregatoren Quotix, i et trekk som gir selskapet full kontroll over tilbudet av likviditet og tillater det å gi mer institusjonelt fokuserte tjenester.

Denne nye satsingen kombinerer FxPros omfattende kunnskap om FX-markedet og Quotixs teknologi, noe som betyr bedre handel og hastighet, samt total likviditet og prising for sine kunder som handler på enten MT4 eller cTrader-plattformene.

Dette er et annet skritt mot at FxPro blir en all-in-one FX-leverandør, da de nå kan tilby spot FX-aggregering og likviditet, samt førsteklasses meglingstjenester til institusjonelle kunder og andre meglere.

"Når vi fortsetter å vokse eksponentielt over hele verden, er likviditet avgjørende for at vi kan tilby de beste spotprisene for våre kunder. Dette nye oppkjøpet gir FxPro mulighet til å diversifisere og åpne flere dører når vi begynner å tilby førsteklasses, aggregering og likviditetstjenester. Fremfor alt vil det bety forbedret prising for kunder. Vi har for tiden tolv likviditetsleverandører og har som mål å øke dette nummeret. Ved å anskaffe Quotix vil vi også være i sterkere posisjon for å jobbe tettere med våre eksisterende likviditetsleverandører og ta med nye. " Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

Oppkjøpet er FxPros første kjøp av en teknologileverandør og viser selskapets satsing på å investere i nyskapende ny teknologi som forbedrer likviditetsdybden.

"Oppkjøpet av en av verdens største online FX-meglere er et spennende strategisk skritt for Quotix. Det er åpenbare synergier å få, for eksempel muligheten til å dele FxPros betydelige tekniske ressurser, som vil hjelpe oss til å vokse til nye markeder. " Evgeny Sorokin, administrerende direktør i Quotix.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger