info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
med cAlgo kan du redigere koder, slik at du kan lage dine egne roboter og teste hvordan de ville ha utført over historiske data.

Du kan bruke cAlgo til å laste ned nye algoritmer og indikatorer fra cTrader-utviklernettverket for å optimalisere din algoritmiske trading. cAlgo har også en optimaliseringstabell for å bestemme de beste parametrene for cBot.

cAlgo Videoguider

Lær alt om algoritmisk trading med våre cAlgo videoguider.

cAlgo Brukerhåndbok

Lær hvordan du legger til roboter i cAlgo og hvordan du integrerer dem i cTrader-plattformen.

FxPro cTrader Desktop

Eksperimenter med algoritmisk trading på vår topp cTrader tradingplattform.