info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Vale SA - ADR share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
5:54 am (Local)
Opens in 3h 56m
Tokyo
3:54 am (Local)
Opens in 5h 6m
London
6:54 pm (Local)
Opens in 13h 6m
New York
1:54 pm (Local)
Opens in 19h 36m

Vale SA - ADR live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.09Gjennomsnitt: 0.09
Ticker#Vale
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.01 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse1 share
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 USD
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Her hos FxPro, er vi glade for Ă„ tilby deg muligheten til Ă„ investere i metallmagnaten Vale. Sammen med sine datterselskaper, fungerer Vale som en av de ledende internasjonale forskerne i, og produsenter og forhandlere av jernmalm, nikkel, kobber, kull, mangan, kobolt og et myriade av edle metaller. Grunnlagt i 1942, har det over 70 Ă„rs vellykket handel, en oversikt over intelligente forretningsbeslutninger, og en fortjenestepost for Ă„ lokke enhver investor. Trade Vale aksjer med FxPro.

FĂ„ #Vale tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)