info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.58% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.52% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Tesla Inc share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
6:43 pm (Local)
Opens in 63h 7m
Tokyo
4:43 pm (Local)
Opens in 64h 17m
London
7:43 am (Local)
Opens in 0h 17m
New York
3:43 am (Local)
Opens in 5h 47m

Tesla Inc live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tradingvilkår

plattform
MT4
MT4
Execution (Utførelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utførelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 1.01Gjennomsnitt: 1.16
Ticker#TeslaMotor
Brukt margin per 1 aksje4.0% (more info)
Limit og Stop-nivå0.04
1 tick verdi per aksje0.01 USD
Minimum kontraktstørrelse10 shares
Brukt margin per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 USD
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1 share
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Maksimal handelstørrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Kun hvis margenivå> 100%

FxPro er glad for å tilby investorer muligheten til å investere i den kjente elektriske kjøretøyspesialisten; Tesla Motors Inc. Som ledende designer, produsent og forhandler av elektriske kjøretøyer, elektriske kjøretøy drivaggregat-komponenter og stasjonære energilagringssystemer, er Tesla Motors Inc. ledende i produksjonen av mer energieffektive transportmetoder. Grunnlagt i 2003, har selskapet 12 solide år med handelssuksess og et godt øye for fremtiden. Trade Tesla Motors Inc. aksjer med FxPro.

Få #TeslaMotor tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)