info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Société Générale SA share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
9:19 pm (Local)
Opens in 12h 31m
Tokyo
8:19 pm (Local)
Opens in 12h 41m
London
12:19 pm (Local)
Closes in 4h 11m
New York
7:19 am (Local)
Opens in 2h 11m

Société Générale SA live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tradingvilkår

plattform
MT4
MT4
Execution (Utførelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utførelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.09Gjennomsnitt: 0.10
Ticker#SocGeneral
Limit og Stop-nivå0.04
1 tick verdi per aksje0.01 EUR
Minimum kontraktstørrelse1 share
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 EUR
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1 share
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Maksimal handelstørrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Kun hvis margenivå> 100%

Her hos FxPro er vi glade for å tilby våre kunder muligheten til å investere i økonomisk gigantiske Societe Generale. Societe Generale ble grunnlagt i 1864 og har siden arbeidet for å øke og forbedre sine tjenester og produkter. I dag virker den som en av de største bankene i Europa, og tilbyr alt fra bankforvaltning til kapitalforvaltning, bedriftsfinansiering og forsikring, er intelligent styrt, lukrativt og gir investorer en lang historie med suksess. Trade Societe Generale aksjer med FxPro.

Få #SocGeneral tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)