info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 79.58% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.52% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Royal Dutch Shell PLC share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
3:06 am (Local)
Opens in 6h 44m
Tokyo
1:06 am (Local)
Opens in 7h 54m
London
4:06 pm (Local)
Closes in 0h 24m
New York
11:06 am (Local)
Closes in 4h 54m

Royal Dutch Shell PLC live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.20Gjennomsnitt: 0.28
Ticker#Shell
Brukt margin per 1 aksje4.0% (more info)
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.005 GBP
Minimum kontraktstĂžrrelse10 shares
Brukt margin per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.005 GBP
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Trade CFDer pÄ aksjene til #Shell med FxPro.

FxPro tilbyr CFDer pĂ„ aksjene til #Shell og 155+ andre globale amerikanske, britiske, franske og tyske selskaper. Aksje-CFDer kan handles pĂ„ FxPro MT4-plattformen, med Instant eller Market-Execution og med faste eller flytende spreads, avhengig av kontotype. Ved Ă„ velge Ă„ handle CFDer pĂ„ aksjer med FxPro, dra nytte av stramme spreads og rask ordreutfĂžrelse. Å trade aksje-CFDer med FxPro er ogsĂ„ provisjonsfrie.

Hvis du har spÞrsmÄl om handel med aksjene til Royal Dutch Shell Class B eller et annet selskap med FxPro, vennligst kontakt vÄr kundesupport.

FĂ„ #Shell tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)