info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Philip Morris International Inc share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:08 (Local)
Closes in 2h 4m
Tokyo
13:08 (Local)
Closes in 1h 52m
London
05:08 (Local)
Opens in 2h 52m
New York
00:08 (Local)
Opens in 9h 22m

Philip Morris International Inc live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.23Gjennomsnitt: 0.25
Ticker#PhilMorris
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.01 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse1 share
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 USD
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Her hos FxPro er vi glade for Ä tilby vÄre initiativrike investorer muligheten til Ä investere i tobakksgiganten Philip Morris International Inc. Som en ledende produsent og forhandler av sigaretter og andre tobakk og nikotinholdige produkter har Philip Morris International Inc. en portefÞlje av merkevarer som inkluderer alt fra Marlboro til Merit, Virginia Slims, Chesterfield, Muratti og Red & White. Grunnlagt i 1900, tilbyr de investorene en solid kundebase, en bedriftsrik tilnÊrming til virksomheten, og en historie med lukrativ fortjeneste. Trade Philip Morris International Inc. aksjer med FxPro.

FĂ„ #PhilMorris tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)