info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Home Depot Inc share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
06:57 (Local)
Opens in 2h 53m
Tokyo
05:57 (Local)
Opens in 3h 3m
London
21:57 (Local)
Opens in 10h 3m
New York
16:57 (Local)
Opens in 16h 33m

Home Depot Inc live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.23Gjennomsnitt: 0.32
Ticker#HomeDepot
Brukt margin per 1 aksje4.0% (more info)
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.01 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse10 shares
Brukt margin per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 USD
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Her hos FxPro er vi begeistret over Ä tilby vÄre kunder muligheten til Ä investere i hjemlig forbedring; Hjem Depot Inc. De opererer med flere butikker over hele verden, Home Depot Inc. er en stor leverandÞr av byggematerialer, forbedring av hjemmet og hageprodukter, med bÄde online butikk og fysisk butikk. Med over tretti Är med vellykket handel under beltet, kan det vÊre et ideelt tillegg til portefÞljen din. Trade Home Depot Inc. aksjer med FxPro.

FĂ„ #HomeDepot tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)