info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

General Motors Company share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
12:44 pm (Local)
Closes in 3h 28m
Tokyo
10:44 am (Local)
Closes in 4h 16m
London
2:44 am (Local)
Opens in 5h 16m
New York
9:44 pm (Local)
Opens in 11h 46m

General Motors Company live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.17Gjennomsnitt: 0.19
Ticker#GenMotors
Brukt margin per 1 aksje4.0% (more info)
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.01 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse10 shares
Brukt margin per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 USD
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Her hos FxPro er vi glade for Ä tilby deg muligheten til Ä investere i motorsportgiganten General Motors. BerÞmt for Ä designe, bygge og selge biler, lastebiler og bildeler rundt om i verden, har General Motors en jevn suksesshistorie nÄr det gjelder sine aksjonÊrer. Stiftet i 1897, har det vist seg Ä vÊre en av motorhandelens mest varige ledende lys, med solid ytelse i over et Ärhundre. Trade General Motors aksjer med FxPro.

FĂ„ #GenMotors tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)