info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Ford Motor Company share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
13:15 (Local)
Closes in 2h 57m
Tokyo
12:15 (Local)
Closes in 2h 45m
London
04:15 (Local)
Opens in 3h 45m
New York
23:15 (Local)
Opens in 10h 15m

Ford Motor Company live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.05Gjennomsnitt: 0.05
Ticker#Ford
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.01 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse1 share
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 USD
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Her hos FxPro er vi glade for Ä tilby vÄre kunder muligheten til Ä investere i bilgigant Ford. Som en ledende produsent og distributÞr av biler rundt om i verden, gir selskapet sine investorer den unike sjansen til Ä knytte seg til en av de mest velstÄende bilprodusentene gjennom tidene. Med over 100 Ärs bilsuksess under beltet, er det det perfekte valget for de som Þnsker Ä investere i et selskap med historie. Trade Ford aksjer med FxPro.

FĂ„ #Ford tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)