info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Daimler AG share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
11:09 (Local)
Opens in 46h 41m
Tokyo
10:09 (Local)
Opens in 46h 51m
London
02:09 (Local)
Opens in 53h 51m
New York
21:09 (Local)
Opens in 60h 21m

Daimler AG live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.12Gjennomsnitt: 0.18
Ticker#Daimler
Brukt margin per 1 aksje4.0% (more info)
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.01 EUR
Minimum kontraktstĂžrrelse10 shares
Brukt margin per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 EUR
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Hos FxPro Þnsker vi Ä invitere vÄre entreprenÞrkunder til Ä investere i bilgiganten Daimler AG. Daimler AG ble grunnlagt i 1886 og er kraften bak luksusbilen Mercedes-Benz og de verdensberÞmte Daimler-lastebiler og busser. Selskapet har hovedkontor i Stuttgart og handler over hele verden, og millioner av hengivne kunder vender tilbake igjen og igjen for en smak av deres enestÄende tyske ingeniÞrvitenskap, vakre design og hÞyytelsesmotorer. Daimler AG er beundret over hele verden, og er det perfekte kjÞpet for de som Þnsker en pÄlitelig investering. Legg det til i portefÞljen din i dag: trade Daimler AG aksjer med FxPro.

FĂ„ #Daimler tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)