info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Commerzbank AG share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
21:12 (Local)
Opens in 12h 38m
Tokyo
20:12 (Local)
Opens in 12h 48m
London
12:12 (Local)
Closes in 4h 18m
New York
07:12 (Local)
Opens in 2h 18m

Commerzbank AG live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tradingvilkår

plattform
MT4
MT4
Execution (Utførelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utførelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.02Gjennomsnitt: 0.07
Ticker#Commerzbnk
Brukt margin per 1 aksje4.0% (more info)
Limit og Stop-nivå0.04
1 tick verdi per aksje0.01 EUR
Minimum kontraktstørrelse10 shares
Brukt margin per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 EUR
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1 share
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Maksimal handelstørrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Kun hvis margenivå> 100%

Hos FxPro er vi stolte over å invitere våre kunder til å investere i den tyske bankgiganten Commerzbank AG. Commerzbank AG ble grunnlagt i 1870 og har tilbrakt 145 år på toppen av finansverdenen, og tilbyr i dag bank- og kapitalmarkedstjenester til millioner av private og bedriftskunder fra hele verden. Med hovedkontor i Frankfurt, driver de rundt 1.100 kontorer og 90 rådgivende sentre, og serverer en lojal kundebase år inn og år ut. Legg det til i porteføljen din i dag: trade Commerzbank AG aksjer med FxPro.

Få #Commerzbnk tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)