info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

BT Group PLC share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:02 (Local)
Closes in 1h 10m
Tokyo
14:02 (Local)
Closes in 0h 58m
London
06:02 (Local)
Opens in 1h 58m
New York
01:02 (Local)
Opens in 8h 28m

BT Group PLC live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.11Gjennomsnitt: 0.11
Ticker#BTelecom
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.001 GBP
Minimum kontraktstĂžrrelse1 share
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.001 GBP
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Her hos FxPro er vi glade for Ä tilby vÄre kunder muligheten til Ä investere i kommunikasjonsmarkedets konge: BT-konsernet. BT Group ble innlemmet i 2001 og er en ledende internasjonal leverandÞr av IT-konsulenttjenester og konsultasjonstjenester til bedriftskunder og offentlige kunder, samt en populÊr leverandÞr av alt fra bredbÄnd til Ä hÄndtering og kontroll av romtjenester via telefon. Med sin solide historie og sterke omdÞmme er det en attraktiv investering for mange aksjeselskaper. Trade BT Group aksjer med FxPro.

FĂ„ #BTelecom tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)