info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

BMW AG share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
21:36 (Local)
Opens in 12h 14m
Tokyo
20:36 (Local)
Opens in 12h 24m
London
12:36 (Local)
Closes in 3h 54m
New York
07:36 (Local)
Opens in 1h 54m

BMW AG live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tradingvilkår

plattform
MT4
MT4
Execution (Utførelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utførelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.28Gjennomsnitt: 0.28
Ticker#B.M.W
Brukt margin per 1 aksje4.0% (more info)
Limit og Stop-nivå0.04
1 tick verdi per aksje0.05 EUR
Minimum kontraktstørrelse10 shares
Brukt margin per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.05 EUR
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1 share
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Maksimal handelstørrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Kun hvis margenivå> 100%

Her hos FxPro er vi glade for å gi deg muligheten til å investere i bilmotorgiganten BMW AG. BMW AG ble grunnlagt i 1916 og har brukt det siste århundret på å konsolidere sin plass som en ledende designer og forhandler av luksuriøse kjøretøy, utvikle en uendelig suksess av elite, vakkert utformede biler og motorsykler. Internasjonalt anerkjent, selskapets navn har blitt et ord for eleganse og fortreffelighet. Legg det til i porteføljen din i dag: trade med BMW AG-aksjer med FxPro.

Få #B.M.W tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)