info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Allianz SE share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
5:38 am (Local)
Opens in 4h 12m
Tokyo
3:38 am (Local)
Opens in 5h 22m
London
6:38 pm (Local)
Opens in 13h 22m
New York
1:38 pm (Local)
Opens in 19h 52m

Allianz SE live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.25Gjennomsnitt: 0.28
Ticker#Allianz
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.05 EUR
Minimum kontraktstĂžrrelse1 share
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.05 EUR
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Her hos FxPro er vi glade for Ă„ tilby vĂ„re kunder muligheten til Ă„ handle aksjer i forsikringsgiganten Allianz SE. Allianz SE ble grunnlagt i 1890 og har vokst ekspansivt i lĂžpet av de siste 125 Ă„rene. I dag er de en av verdens ledende leverandĂžrer av produkter og tjenester for forsikrings- og eiendomsforvaltning. Hovedkontoret ligger i MĂŒnchen, og opererer over hele verden og bistĂ„r millioner av kunder hvert Ă„r. Legg det til i portefĂžljen din i dag: trade Allianz SE aksjer med FxPro.

FĂ„ #Allianz tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)