info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Adidas AG share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
11:29 (Local)
Opens in 46h 21m
Tokyo
10:29 (Local)
Opens in 46h 31m
London
02:29 (Local)
Opens in 53h 31m
New York
21:29 (Local)
Opens in 60h 1m

Adidas AG live chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.22Gjennomsnitt: 0.34
Ticker#Adidas
Brukt margin per 1 aksje4.0% (more info)
Limit og Stop-nivÄ0.04
1 tick verdi per aksje0.01 EUR
Minimum kontraktstĂžrrelse10 shares
Brukt margin per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommisjonNo
Minste prisfluktuasjon0.01 EUR
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 share
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Maksimal handelstĂžrrelse1000
Maksimal eksponering per aksje per konto, USD100 000

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Her hos FxPro inviterer vi vÄre kunder til Ä investere i eneren innen sportklÊr; Adidas. Adidas ble grunnlagt i 1920 og hat vokst til Ä bli en av de ledende designere og forhandlere av atletisk utstyr og produkter over hele verden. Selskapet har 2913 butikker over hele verden, og kan skryte av millioner av internasjonale entusiaster, og hevder en ledende posisjon innen sportssektoren. Legg det til i portefÞljen din i dag: trade Adidas aksjer med FxPro.

FĂ„ #Adidas tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)