Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.60% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

Wheat futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 680.25Spread MT5 flytendeHĂžy: 700.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:23 (Local)
Opens in 18h 27m
Tokyo
14:23 (Local)
Opens in 18h 37m
London
06:23 (Local)
Opens in 25h 37m
New York
01:23 (Local)
Opens in 32h 7m

Wheat futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Hvete er blant de viktigste landbruksproduktene i verden, med EU, USA, Kina, Russland og India blant de beste produsentene. Historisk sett har det vÊrt observert at mye volatilitet pÄvirker hveteprisene pÄ grunn av at produksjon i stpr grad avhenger av vÊrforholdene.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 175.00Gjennomsnitt: 185.93
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minste prisfluktuasjon0.25
1 lot stĂžrrelse50 bushels
1 tick verdi 12.5 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄ100

Wheat Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#Wheat_Z2228/08/202227/11/202229/11/2022
March 2023#Wheat_H2328/11/202224/02/202328/02/2023
May 2023#Wheat_K2324/02/202326/04/202328/04/2023
July 2023#Wheat_N2326/04/202328/06/202330/06/2023
September 2023#Wheat_U2328/06/202329/08/202331/08/2023
December 2023#Wheat_Z2329/08/202328/11/202330/11/2023

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!