FTSE 100 Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
06:31 (Local)
Opens in 51h 19m
Tokyo
05:31 (Local)
Opens in 51h 29m
London
21:31 (Local)
Opens in 58h 29m
New York
16:31 (Local)
Opens in 64h 59m

FTSE 100 Index futures chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

UK 100 Spot Indks, eller FTSE 100, er en markedskapitalvektet indeks som mÄler resultatene til de 100 stÞrste britiske selskapene og gir en representasjon pÄ ca 81% av landets markedsverdi.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 1.50Gjennomsnitt: 2.30
Minste prisfluktuasjon0.5
1 lot stĂžrrelseGBP 10 x FTSE 100 Index
1 tick verdi GBP 5.00
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄspread

FTSE 100 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#UK100_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#UK100_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#UK100_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#UK100_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#UK100_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#UK100_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#UK100_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#UK100_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 01:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:00 AM UK time)
Closing time of a contract at expiration date: 10:15 AM UK time

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!