Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.60% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

FTSE 100 Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 7329.0Spread MT5 flytendeHĂžy: 7468.5
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:22 (Local)
Opens in 42h 28m
Tokyo
13:22 (Local)
Opens in 43h 38m
London
04:22 (Local)
Opens in 51h 38m
New York
00:22 (Local)
Opens in 57h 8m

FTSE 100 Index futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

FTSE 100-indeksen er en markedsverdivektet indeks som mÄler resultatene til de 100 stÞrste britiske selskapene, og representerer omtrent 81% av Storbritannias markedsverdi.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 40.00Gjennomsnitt: 42.33
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minste prisfluktuasjon0.5
1 lot stĂžrrelse10 Index
1 tick verdi 5 GBP
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄ10

FTSE 100 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#UK100_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#UK100_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#UK100_M2315/03/202314/06/202316/06/2023
September 2023#UK100_U2314/06/202313/09/202315/09/2023
December 2023#UK100_Z2313/09/202313/12/202315/12/2023

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!