Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 83.39% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

US Sugar No.11 futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 24.71Spread MT5 flytendeHigh: 25.62
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
19:58 (Local)
Opens in 13h 52m
Tokyo
18:58 (Local)
Opens in 14h 2m
London
10:58 (Local)
Opens in 21h 2m
New York
05:58 (Local)
Opens in 27h 32m

US Sugar No.11 futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Det globale markedet for sukker er enormt, og Sugar No.11-kontrakten er verdens standardkontrakt for rÄsukkerhandel. Den stÞrste produsenten og eksportÞren av sukker er Brasil.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spreads
Minimum: 3.00Gjennomsnitt: 3.34
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minste prisfluktuasjon0.01
1 lot stĂžrrelse1120 pounds
1 tick verdi 11.2 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄ4

US Sugar No.11 Futures Calendar

MonthTickerStart trading Trading only for closing positionsExpiration date
March 2023#Sugar_H2327/09/202224/02/202328/02/2023
May 2023#Sugar_K2324/02/202326/04/202328/04/2023
July 2023#Sugar_N2326/04/202328/06/202330/06/2023
October 2023#Sugar_V2328/06/202327/09/202329/09/2023

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

** Dynamisk leverage gjelder. For cTrader, vennligst henvis til symbolspesifikasjonene pÄ din tradingplattform.

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!