info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 79.58% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.52% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Nikkei 225 (USD) Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
3:00 am (Local)
Opens in 6h 50m
Tokyo
1:00 am (Local)
Opens in 8h 0m
London
4:00 pm (Local)
Closes in 0h 30m
New York
11:00 am (Local)
Closes in 5h 0m

Nikkei 225 (USD) Index futures chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Nikkei 225-indeksen er en kursvektet aksjeindeks som mÄler ytelsen til 225 store, offentlig eide selskaper fra en rekke industrisektorer i Japan.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 15.00Gjennomsnitt: 16.46
Minste prisfluktuasjon5
1 lot stĂžrrelseUSD$5 x Nikkei 225 Index
1 tick verdi USD 25.00
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄspread

Nikkei 225 (USD) Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#JP225_H2010/12/201910/03/202012/03/2020
June 2020#JP225_M2010/03/202009/06/202011/06/2020
September 2020#JP225_U2009/06/202008/09/202010/09/2020
December 2020#JP225_Z2008/09/202008/12/202010/12/2020
March 2021#JP225_H2108/12/202009/03/202111/03/2021
June 2021#JP225_M2109/03/202108/06/202110/06/2021
September 2021#JP225_U2108/06/202107/09/202109/09/2021
December 2021#JP225_Z2107/09/202107/12/202109/12/2021

Tradingtid (britisk tid) nbsp;Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between (09:15 - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:10:00 PM UK Time

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

FĂ„ #JP225 tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)