Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.60% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURO STOXX 50 Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 4031Spread MT5 flytendeHĂžy: 4133
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
16:36 (Local)
Opens in 41h 14m
Tokyo
14:36 (Local)
Opens in 42h 24m
London
05:36 (Local)
Opens in 50h 24m
New York
01:36 (Local)
Opens in 55h 54m

EURO STOXX 50 Index futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Euro Stoxx 50 er en kapitalvektet indeks som sporer resultatene fra 50 ledende selskaper i euroomrÄdet.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 3.00Gjennomsnitt: 3.37
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minste prisfluktuasjon1
1 lot stĂžrrelse10 Index
1 tick verdi 10 EUR
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄ3

EURO STOXX 50 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#EUR50_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#EUR50_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#EUR50_M2315/03/202314/06/202316/06/2023

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!