Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

Cocoa futures

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 2536Spread MT5 flytendeHĂžy: 2565
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
00:11 (Local)
Opens in 57h 39m
Tokyo
22:11 (Local)
Opens in 58h 49m
London
13:11 (Local)
Closes in 3h 19m
New York
08:11 (Local)
Opens in 1h 19m

Cocoa futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Over halvparten av verdens kakaoforsyninger kommer fra Elfenbenskysten og Ghana, mens andre viktige produsenter er Indonesia, Brasil, Ecuador og Nigeria. Om enn et lite rÄvaremarked, pÄvirker kakao detaljhandelen globalt.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 5.00Gjennomsnitt: 7.95
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minste prisfluktuasjon1
1 lot stĂžrrelse10 metric tons
1 tick verdi 10 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄ15

Cocoa Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#Cocoa_Z2222/08/202220/11/202222/11/2022
March 2023#Cocoa_H2321/11/202220/02/202322/02/2023
May 2023#Cocoa_K2320/02/202320/04/202324/04/2023
July 2023#Cocoa_N2320/04/202324/06/202326/06/2023
September 2023#Cocoa_U2324/06/202323/08/202325/08/2023
December 2023#Cocoa_Z2323/08/202322/11/202324/11/2023

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!