Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURRUB - Euro / Russian Ruble

Swap Short: -285.7543 PointsSwap Long: -1775.2303 Points
Lav: 90.0934Spread MT5 flytendeHĂžy: 94.3040
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
06:32 (Local)
Opens in 3h 18m
Tokyo
05:32 (Local)
Opens in 3h 28m
London
21:32 (Local)
Opens in 10h 28m
New York
16:32 (Local)
Opens in 16h 58m

EURRUB Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1,332.00Gjennomsnitt: 5,886.68
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 RUB X USDRUB Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen EUR/RUB fokuserer pÄ forholdet mellom to av de stÞrste og mest innflytelsesrike Þkonomiene i Europa: euroomrÄdet og Russland. Sammenhengen mellom de to er ofte vanskelig Ä forutsi, fordi selv om de to Þkonomiene er pÄvirket av mange av de samme faktorene, er det ogsÄ mange divergerende pÄvirkninger som pÄvirker de relative landene. Bredt handlet over hele Europa, kan paret vÊre et ekstremt nyttig verktÞy for diversifisering.

For Ă„ legge til paret til portefĂžljen din, kontakt FxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!