info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Forhåndsbetalt FxPro MasterCard nå tilgjengelig

- - Denne tjenesten er nå avsluttet - -

10. april 2014, London. FxPro har lansert sitt eget forhåndsbetalte kort. FxPro MasterCard er et forhåndsbetalt MasterCard tilgjengelig i en av tre valutaer (EUR, USD, GBP), designet for å gjøre det lettere for kundene å bruke midler som sitter i deres FxPro Vault, for betaling av varer og tjenester over hele verden.

FxPro Vault er det segregerte depotet som gjør det mulig for kunder å enkelt sette inn og trekke midler over alle flere kontoer de måtte ha, og holde midler separate fra MetaTrader 4 (MT4), cTrader eller FxPro SuperTrader-plattformene. Nå har klienter den ekstra fordelen av å knytte midlene i deres FxPro Vault til deres FxPro MasterCard.

"Dette er enda en forbedring i vårt utvalg av produkter og tjenester. Ved å gi kundene muligheten til å koble sitt FxPro Vault direkte med et forhåndsbetalt MasterCard, gir vi dem muligheten til å bruke midlene i kontoen til å betale for noe, hvor som helst, som aksepterer MasterCard. Vi tar sikte på å være den ledende leverandøren av online forex-trading i verden, og for å oppnå dette, tror vi at tilbudstjenester som FxPro MasterCard er avgjørende. " Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

FxPro MasterCard er kun tilgjengelig for kunder fra FxPro Financial Services Limited.

Denne tjenesten er nå avsluttet.

global_Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960