info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Forhåndsbetalt FxPro MasterCard nå tilgjengelig

- - Denne tjenesten er nå avsluttet - -

10. april 2014, London. FxPro har lansert sitt eget forhåndsbetalte kort. FxPro MasterCard er et forhåndsbetalt MasterCard tilgjengelig i en av tre valutaer (EUR, USD, GBP), designet for å gjøre det lettere for kundene å bruke midler som sitter i deres FxPro Vault, for betaling av varer og tjenester over hele verden.

FxPro Vault er det segregerte depotet som gjør det mulig for kunder å enkelt sette inn og trekke midler over alle flere kontoer de måtte ha, og holde midler separate fra MetaTrader 4 (MT4), cTrader eller FxPro SuperTrader-plattformene. Nå har klienter den ekstra fordelen av å knytte midlene i deres FxPro Vault til deres FxPro MasterCard.

"Dette er enda en forbedring i vårt utvalg av produkter og tjenester. Ved å gi kundene muligheten til å koble sitt FxPro Vault direkte med et forhåndsbetalt MasterCard, gir vi dem muligheten til å bruke midlene i kontoen til å betale for noe, hvor som helst, som aksepterer MasterCard. Vi tar sikte på å være den ledende leverandøren av online forex-trading i verden, og for å oppnå dette, tror vi at tilbudstjenester som FxPro MasterCard er avgjørende. " Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

FxPro MasterCard er kun tilgjengelig for kunder fra FxPro Financial Services Limited.

Denne tjenesten er nå avsluttet.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger