info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro frafaller alle innskuddsgebyrer for alle betalingsmåter

Den 8. November 2018, London. I 2018, som en del av en ubemerket forpliktelse til konstant serviceforbedring, har online megler, FxPro, frafalt alle innskuddsgebyrer fra alle betalingsmåter som er tilgjengelige .

Den nye politikken, som trådte i kraft i november 2018, viser selskapets satsing på å investere i implementering av ny praksis som forbedrer tradingforholdene, og også traderens opplevelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"FxPro har i løpet av det siste året satset kraftig på å tilby kundene de mest sofistikerte teknologiene og betalingsløsninger, som har gitt oss mulighet til å frafalle innskuddsgebyr og dermed gi våre kunder den perfekte tradingopplevelsen."

FxPro ser frem til å ønske 2019 velkommen, og sammen med det, mange produkt- og serviceforbedringer i det kommende året. Listen over betalingsmåter er tilgjengelig her .

Tilbake til alle pressemeldinger
Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960