info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro frafaller alle innskuddsgebyrer for alle betalingsmåter

Den 8. November 2018, London. I 2018, som en del av en ubemerket forpliktelse til konstant serviceforbedring, har online megler, FxPro, frafalt alle innskuddsgebyrer fra alle betalingsmåter som er tilgjengelige .

Den nye politikken, som trådte i kraft i november 2018, viser selskapets satsing på å investere i implementering av ny praksis som forbedrer tradingforholdene, og også traderens opplevelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"FxPro har i løpet av det siste året satset kraftig på å tilby kundene de mest sofistikerte teknologiene og betalingsløsninger, som har gitt oss mulighet til å frafalle innskuddsgebyr og dermed gi våre kunder den perfekte tradingopplevelsen."

FxPro ser frem til å ønske 2019 velkommen, og sammen med det, mange produkt- og serviceforbedringer i det kommende året. Listen over betalingsmåter er tilgjengelig her .

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger