Ny MT4 WebTrader-plattform tilgjengelig med FxPro

29. august 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har nettopp lansert sin egen proprietære nettleserbaserte handelsplattform som gjør det mulig for kundene å handle med sderes MT4-kontoer. Ved å logge inn på FxPro WebTrader med kun deres FxPro Direct-påloggingsdetaljer, kan klienter få tilgang til alle MT4-kontoer, ekte og demo og enkelt bytte mellom dem uten å autentisere eller laste siden på nytt.

 

Bygget med den nyeste HTML5-teknologien, er den nye FxPro WebTrader enklere å bruke og raskere enn de fleste andre nettleserbaserte plattformer. Dette betyr at ventetiden er svært lav, noe som gir kundene best mulig handelserfaring fra hvor som helst i verden.

 

Med hensyn til funksjonalitet er en helt ny kartplattform bygget med kraftige tegneverktøy og en overflod av indikatorer. Den ekspansive kartleggingspakken gir også kundene muligheten til å handle og administrere ordrer direkte fra diagrammet.

 
"Ved å lytte til våre kunder og bruke tilbakemeldingen har vi levert et produkt som tilbyr alle fordelene til MT4-plattformen, men med den ekstra funksjonaliteten og raske kjøringen du forventer fra en stasjonær plattform. De fleste av våre kunder bruker MT4 til forex trading, og denne nye nettbaserte plattformen gir dem muligheten til å handle så sikkert og pålitelig som de ville gjøre normalt fra en hvilken som helst enhet som er aktivert med en nettleser. " Charalambos Psimolophitis, CEO på FxPro.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger