Ny institusjonell Prime-of-Prime-tjeneste lansert av FxPro

- - Denne tjenesten er nå avsluttet - -

9. desember 2014, London. FxPro Financial Services Ltd (FxPro) har lansert FxPro Prime, et førsteklasses tilbud som vil utnytte en eksepsjonell pool med FX-likviditet og åpne den for institusjonelle virksomheter.

FxPros privatkunder drar allerede nytte av svært dyp FX-likviditet, med lave omsetningskostnader og pålitelig handel på MT4 og cTrader-plattformene. Nå, med planer om å legge til flere likviditetsleverandører (LP) på toppen av eksisterende LP, vil små og mellomstore institusjoner kunne dra nytte på samme måte og gjøre betydelige kostnadsbesparelser i deres FX-handel.

"For små og mellomstore institusjoner som ønsker å spare kostnader på deres spot-FX-utførelse, tilbyr FxPro Prime ikke bare dette, men det er også en løsning som fjerner behovet for å etablere relasjoner med en eller flere toppnivåbanker hvor kredittfasiliteter har vært kontraherende. Vi er veldig glade for å komme inn på prime-of-prime-markedet med vårt likviditets- og lavpristilbud, da vi føler at det er en del av FX-industrien som har betydelig vekstpotensial. " Charalambos Psimolophitis, administrerende direktør i FxPro.

Med FxPro Prime kan institusjonelle kunder dra nytte av FxPros veletablerte relasjoner med deres førende megler og LP'er. Tjenesten tilbyr ikke bare førsteklasses megling og sentrale enkeltmargin-kontoløsninger med avansert sanntidsrapportering, men det er også raskt og enkelt for kundene å koble seg til FxPro's likviditet via API eller den avanserte broteknologien.

http://www.fxpro.com/prime

"
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger