info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Ny institusjonell Prime-of-Prime-tjeneste lansert av FxPro

- - Denne tjenesten er nå avsluttet - -

9. desember 2014, London. FxPro Financial Services Ltd (FxPro) har lansert FxPro Prime, et førsteklasses tilbud som vil utnytte en eksepsjonell pool med FX-likviditet og åpne den for institusjonelle virksomheter.

FxPros privatkunder drar allerede nytte av svært dyp FX-likviditet, med lave omsetningskostnader og pålitelig handel på MT4 og cTrader-plattformene. Nå, med planer om å legge til flere likviditetsleverandører (LP) på toppen av eksisterende LP, vil små og mellomstore institusjoner kunne dra nytte på samme måte og gjøre betydelige kostnadsbesparelser i deres FX-handel.

"For små og mellomstore institusjoner som ønsker å spare kostnader på deres spot-FX-utførelse, tilbyr FxPro Prime ikke bare dette, men det er også en løsning som fjerner behovet for å etablere relasjoner med en eller flere toppnivåbanker hvor kredittfasiliteter har vært kontraherende. Vi er veldig glade for å komme inn på prime-of-prime-markedet med vårt likviditets- og lavpristilbud, da vi føler at det er en del av FX-industrien som har betydelig vekstpotensial. " Charalambos Psimolophitis, administrerende direktør i FxPro.

Med FxPro Prime kan institusjonelle kunder dra nytte av FxPros veletablerte relasjoner med deres førende megler og LP'er. Tjenesten tilbyr ikke bare førsteklasses megling og sentrale enkeltmargin-kontoløsninger med avansert sanntidsrapportering, men det er også raskt og enkelt for kundene å koble seg til FxPro's likviditet via API eller den avanserte broteknologien.

http://www.fxpro.com/prime

"
Tilbake til alle pressemeldinger
Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960