info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Nye avtaler gir unik global innsikt

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX og CFDer, har i dag kunngjort utnevnelsen av Michael Derks som hovedstrateg og Simon Smith som hovedøkonom.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX og CFDer, har i dag kunngjort utnevnelsen av Michael Derks som hovedstrateg og Simon Smith som hovedøkonom. Disse to avtalene vil gi et unikt globalt perspektiv til FxPro og tilby kundene økt innsikt og analyse av verdens markeder.

Michael Derks kommer til FxPro med 27 års erfaring som en multidisiplin investerings og markedsstrateg og økonom. Før han kom til FxPro var Michael hoved investeringsstrateg hos Arch Group, og Global manager over fast inntekt og FX-strategi ved Commonwealth Bank of Australia i London. Michael har også hatt senior makedsstrateg- og økonomiroller både hos Nomura International og Deutsche Bank, og har stor erfaring på tvers av institusjonelle, familiekontor, ultra høy nettoverdi, høy nettoverdi og private investorer.

En dyktig økonom og finansmarkedsstrateg, blir Simon Smith tilknyttet FxPro som sjeføkonom fra Thomson Reuters hvor han var ansvarlig for å bygge en kryssmarkedsanalysevirksomhet for ny produktutvikling. Han har over 17 års erfaring som økonom og global finansmarkedsstrateg, kjøpt som Chief Economist and Strategist hos Weavering Capital Ltd, som leder av fast inntekt på 4Cast Ltd og hos MMS International som administrerende analytiker for europeisk fast inntekt.

Panagiotis Xydas, konsernsjef i FxPro kommenterte,

"FxPro er glad for at to så erfarne markedseksperter blir med i vårt team på en tid med spennende vekst for vår virksomhet. Disse senior- og høykvalitetsavtaler viser FxPros hensikt å utvikle sine forsknings- og investeringsevner. FX-markedets raskt bevegelige karakter kombinert med 24/5 handelsmulighetene på FxPro-plattformen betyr at det er viktig at vi utnytter vår globalt mangfoldige handelsbase med den beste informasjonen som er mulig for å ta informerte investeringsbeslutninger. "
"
Tilbake til alle pressemeldinger
Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960