Nye avtaler gir unik global innsikt

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX og CFDer, har i dag kunngjort utnevnelsen av Michael Derks som hovedstrateg og Simon Smith som hovedøkonom.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX og CFDer, har i dag kunngjort utnevnelsen av Michael Derks som hovedstrateg og Simon Smith som hovedøkonom. Disse to avtalene vil gi et unikt globalt perspektiv til FxPro og tilby kundene økt innsikt og analyse av verdens markeder.

Michael Derks kommer til FxPro med 27 års erfaring som en multidisiplin investerings og markedsstrateg og økonom. Før han kom til FxPro var Michael hoved investeringsstrateg hos Arch Group, og Global manager over fast inntekt og FX-strategi ved Commonwealth Bank of Australia i London. Michael har også hatt senior makedsstrateg- og økonomiroller både hos Nomura International og Deutsche Bank, og har stor erfaring på tvers av institusjonelle, familiekontor, ultra høy nettoverdi, høy nettoverdi og private investorer.

En dyktig økonom og finansmarkedsstrateg, blir Simon Smith tilknyttet FxPro som sjeføkonom fra Thomson Reuters hvor han var ansvarlig for å bygge en kryssmarkedsanalysevirksomhet for ny produktutvikling. Han har over 17 års erfaring som økonom og global finansmarkedsstrateg, kjøpt som Chief Economist and Strategist hos Weavering Capital Ltd, som leder av fast inntekt på 4Cast Ltd og hos MMS International som administrerende analytiker for europeisk fast inntekt.

Panagiotis Xydas, konsernsjef i FxPro kommenterte,

"FxPro er glad for at to så erfarne markedseksperter blir med i vårt team på en tid med spennende vekst for vår virksomhet. Disse senior- og høykvalitetsavtaler viser FxPros hensikt å utvikle sine forsknings- og investeringsevner. FX-markedets raskt bevegelige karakter kombinert med 24/5 handelsmulighetene på FxPro-plattformen betyr at det er viktig at vi utnytter vår globalt mangfoldige handelsbase med den beste informasjonen som er mulig for å ta informerte investeringsbeslutninger. "
"
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger