info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro vinner "Best FX Provider" på 2016 City of London Wealth Management Awards

21. april, 2016, London. FxPro er glade for å kunngjøre at de har mottatt prisen "Best FX Provider" på 2016 City of London Wealth Management Awards. Vi aksepterer denne prestisjefylte anerkjennelsen for tredje året på rad.

Årets COLWMA-nominasjoner ble opprinnelig bestemt av et uavhengig panel av dommere før individuelle handelsmenn og investorer ble bedt om å avgi stemmer. Vinnerne ble annonsert ved en seremoni tirsdag 12. april i The Guildhall i London, med sikte på å anerkjenne og feire kvaliteten på tjenesten som tilbys av noen av de ledende Wealth Management-selskapene og enkeltpersoner i bransjen.

FxPro har i løpet av det siste året investert sterkt i å styrke handelsvilkårene til handelsmenn, samt å øke sitt utvalg av produkter, verktøy og utdanningstjenester, alle med formål om å tilby en uovertruffen handelsopplevelse til kundene. Det er derfor spesielt givende å se at vi forblir megleren valutahandlere fotrekker i enda et år.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Etter et travelt første kvartal, hvor vi fokuserte på produktoppdateringer og serviceforbedringer, er det hyggelig å se at FxPro er den foretrukkme og mest pålitelige megleren. Vi ønsker denne prisen velkommen og fortsetter å jobbe hardt for å imøtekomme våre kunders krav. "
global_Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960