FxPro vinner "Best FX Provider" på 2016 City of London Wealth Management Awards

21. april, 2016, London. FxPro er glade for å kunngjøre at de har mottatt prisen "Best FX Provider" på 2016 City of London Wealth Management Awards. Vi aksepterer denne prestisjefylte anerkjennelsen for tredje året på rad.

Årets COLWMA-nominasjoner ble opprinnelig bestemt av et uavhengig panel av dommere før individuelle handelsmenn og investorer ble bedt om å avgi stemmer. Vinnerne ble annonsert ved en seremoni tirsdag 12. april i The Guildhall i London, med sikte på å anerkjenne og feire kvaliteten på tjenesten som tilbys av noen av de ledende Wealth Management-selskapene og enkeltpersoner i bransjen.

FxPro har i løpet av det siste året investert sterkt i å styrke handelsvilkårene til handelsmenn, samt å øke sitt utvalg av produkter, verktøy og utdanningstjenester, alle med formål om å tilby en uovertruffen handelsopplevelse til kundene. Det er derfor spesielt givende å se at vi forblir megleren valutahandlere fotrekker i enda et år.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Etter et travelt første kvartal, hvor vi fokuserte på produktoppdateringer og serviceforbedringer, er det hyggelig å se at FxPro er den foretrukkme og mest pålitelige megleren. Vi ønsker denne prisen velkommen og fortsetter å jobbe hardt for å imøtekomme våre kunders krav. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger