info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro ble tildelt prisen 'Most Reliable Broker of the Year'

Den 19. desember ble FxPro vinneren av International Investor Award og ble kåret til 'Most Reliable Broker of the Year (Global Markets)'.

Denne statusen er definitivt bekreftet av de verdensomspennende handelsmennets tillit: Mer enn 870 000 kundekontoer er åpnet med FxPro til dags dato.

Prisen ble opprettet av det respekterte "International Investor Magazine". Det er både en online og trykt journal som gir informasjon, om alt fra verdensmarkeder, bransjeanalyse, trender, investeringsmuligheter og c-suitenivå intervjuer.

Leserene deres er institusjonelle investorer, private banker, konsernsjef og COOs av globale selskaper. 'Internasjonal Investor' har som hovedformål å levere en plattform som er enkel å forstå, og som samtidig engasjerer med de store mulighetene det inspirerende panoramaet av konstant forandring gir.

Tilbake til alle pressemeldinger
Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960