info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro ble tildelt prisen 'Most Reliable Broker of the Year'

Den 19. desember ble FxPro vinneren av International Investor Award og ble kåret til 'Most Reliable Broker of the Year (Global Markets)'.

Denne statusen er definitivt bekreftet av de verdensomspennende handelsmennets tillit: Mer enn 870 000 kundekontoer er åpnet med FxPro til dags dato.

Prisen ble opprettet av det respekterte "International Investor Magazine". Det er både en online og trykt journal som gir informasjon, om alt fra verdensmarkeder, bransjeanalyse, trender, investeringsmuligheter og c-suitenivå intervjuer.

Leserene deres er institusjonelle investorer, private banker, konsernsjef og COOs av globale selskaper. 'Internasjonal Investor' har som hovedformål å levere en plattform som er enkel å forstå, og som samtidig engasjerer med de store mulighetene det inspirerende panoramaet av konstant forandring gir.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger