FxPro lanserer et banebrytende strategibyggingsverktøy

22. mai 2013, London, FxPro Group Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX, kunngjør lanseringen av FxPro Quant, en banebrytende EA strategibygger. FxPro Quant er et revolusjonerende produkt som gjør det mulig for handelsmenn å utvikle og bygge egne Expert Advisors for MT4-plattformen, ved hjelp av enkel dra og slipp-funksjonalitet.

 

Algo tradingsystemer, som FxPro Quant, tillater handelsmenn å: identifisere flere handelsmuligheter; bygge og back-teste strategier og effektivt fjerne følelser fra handelsbeslutninger. FxPros egen interne forskning * viser at handelsmenn som bruker et Algo tradingsystem, i gjennomsnitt opplever 5 ganger bedre handelsresultater og mer stabil avkastning enn de som handler manuelt; Likevel fortsetter en svimlende 87% av handelsmenn å handle manuelt.

 

FxPro Quant Strategy Builder gjør algo trading tilgjengelig for alle handelsfolk - ingen programmeringserfaring kreves. Denne avanserte strategibyggeren er et brukervennlig, visuelt verktøy som er enkelt å bruke og leveres med enkle demoer, forhåndsdefinerte strategier som handelsmenn kan tilpasse for å passe til deres handelsbehov.

 

FxPro gir alle støtte traderen behøver for å bruke dette uvurderlige handelsverktøyet: et dedikert EA-støttesenter er tilgjengelig for spørsmål som kundene har og et omfattende FxPro Quant-læresenter kan bli funnet på selskapets nettsted.

 
"Lanseringen av den brukervennlige FxPro Quant Strategy Builder følger den nylige introduksjonen av FxPro Vault, et uunnværlig risikostyringsverktøy. Hos FxPro forventer vi våre kunders behov og gir de produktene og tjenestene de trenger for å bli mer vellykkede handelsfolk. Alt fra vår gjennomsiktige agenturmodell for ordreutførelse til avanserte handelsverktøy som Quant er rettet mot å oppnå det målet. " Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger