info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro lanserer et banebrytende strategibyggingsverktøy

22. mai 2013, London, FxPro Group Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX, kunngjør lanseringen av FxPro Quant, en banebrytende EA strategibygger. FxPro Quant er et revolusjonerende produkt som gjør det mulig for handelsmenn å utvikle og bygge egne Expert Advisors for MT4-plattformen, ved hjelp av enkel dra og slipp-funksjonalitet.

 

Algo tradingsystemer, som FxPro Quant, tillater handelsmenn å: identifisere flere handelsmuligheter; bygge og back-teste strategier og effektivt fjerne følelser fra handelsbeslutninger. FxPros egen interne forskning * viser at handelsmenn som bruker et Algo tradingsystem, i gjennomsnitt opplever 5 ganger bedre handelsresultater og mer stabil avkastning enn de som handler manuelt; Likevel fortsetter en svimlende 87% av handelsmenn å handle manuelt.

 

FxPro Quant Strategy Builder gjør algo trading tilgjengelig for alle handelsfolk - ingen programmeringserfaring kreves. Denne avanserte strategibyggeren er et brukervennlig, visuelt verktøy som er enkelt å bruke og leveres med enkle demoer, forhåndsdefinerte strategier som handelsmenn kan tilpasse for å passe til deres handelsbehov.

 

FxPro gir alle støtte traderen behøver for å bruke dette uvurderlige handelsverktøyet: et dedikert EA-støttesenter er tilgjengelig for spørsmål som kundene har og et omfattende FxPro Quant-læresenter kan bli funnet på selskapets nettsted.

 
"Lanseringen av den brukervennlige FxPro Quant Strategy Builder følger den nylige introduksjonen av FxPro Vault, et uunnværlig risikostyringsverktøy. Hos FxPro forventer vi våre kunders behov og gir de produktene og tjenestene de trenger for å bli mer vellykkede handelsfolk. Alt fra vår gjennomsiktige agenturmodell for ordreutførelse til avanserte handelsverktøy som Quant er rettet mot å oppnå det målet. " Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger