info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro Quant - Revolusjonerende automatisert handel

19. februar 2015, London. Ved hjelp av et brukervennlig dra og slipp-grensesnitt, gjør FxPros revolusjonerende Quant Strategy Builder det mulig for brukerne å skape egne automatiserte tradingstrategier ved å visualisere hvordan tekniske indikatorer, logiske funksjoner og matematiske operatører samhandler med hverandre. På den måten kan komplekse handelsalgoritmer opprettes uten bruk av et kodingsspråk. Selskapets nye versjon inneholder en rekke betydelige forbedringer, samt å bli gjort fritt tilgjengelig for alle, understreker at FxPro alltid er på sine kunders side.

 
"Quant har blitt veldig godt mottatt av handelsmenn, og denne nye versjonen lover å levere enda mer funksjonalitet. I tillegg til et oppdatert design, har vi lagt til faner som lar deg jobbe på mer enn én strategi av gangen, søke- og zoomfunksjoner, lenkefarger, og nå kan Quant-strategiene dine lagres som både MT4 EAs og cTrader-roboter. Alle disse funksjonene er fritt tilgjengelige for alle forhandlere på vår nye FxPro Quant-portal, enten de har en konto hos FxPro eller ikke. Vi er så sikre på at kvaliteten på våre handelsverktøy er god, og vi er glade for å gjøre dem tilgjengelige for alle. " Charalambos Psimolophitis, FxPro CEO.
 

Den nyeste versjonen av FxPros nettbaserte Quant-strategibygger er nå tilgjengelig på http://quant.fxpro.no .

Tilbake til alle pressemeldinger
Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960