FxPro forplikter seg til økonomisk bidrag og støtte

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX og CFDer, kunngjorde i dag sitt betydelige økonomiske løfte om støtte til Telethon 2010, Kypros Institute of Neurology & Genetikk, og Muskeldystrofiforbundet på Kypros.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX og CFDs, kunngjorde i dag sitt betydelige økonomiske løfte om støtte til Telethon 2010, Kypros Institute of Neurology & Genetikk, og Muskeldystrofiforbundet på Kypros. Inntekter fra donasjonen vil bli utnyttet for å øke offentlig bevissthet om pasientene som lider av nevrologiske og genetiske sykdommer, og for å finansiere det pågående vitenskapelige og sosiale arbeidet som utføres for å forbedre livskvaliteten til de berørte.

"Cyprus Telethon 2010 gir oss en plattform for å påvirke livene til de som er i vårt samfunn, i stor skala, og til støtte en sak som vi har stor lidenskap for," sa Panagiotis Xydas, administrerende direktør i FxPro . "En kjerneverdi hos FxPro er at vi gir tilbake til alle samfunn der vi opererer. Som en kyprosbasert bedrift med kontorer i syv land og en global kundebase som strekker seg over mer enn 120 land, kan man vurdere å levere på det charteret som en skremmende oppgave. Men i alle fall er dette en oppgave vi oppriktig forplikter oss selv. "

Selskapets fornyede støtte fra Kypros Institute of Neurology & Genetikk er bare en del av den pågående samfunnsansvarskampanjen. FxPro har prosjekter som støtter Green & Rengjør Limassol, restaurering av et kloster i Burgund, Frankrike, operasjoner på et barnehospital i Moskva, og bygging av et treningsstudio på et barnhjem i Podolsk, Russland. FxPro gir også stipendfond til støtte for unge menn og kvinner som holder på med profesjonelle studier på universiteter over hele verden.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger