info
Invester ansvarlig.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro forplikter seg til økonomisk bidrag og støtte

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX og CFDer, kunngjorde i dag sitt betydelige økonomiske løfte om støtte til Telethon 2010, Kypros Institute of Neurology & Genetikk, og Muskeldystrofiforbundet på Kypros.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX og CFDs, kunngjorde i dag sitt betydelige økonomiske løfte om støtte til Telethon 2010, Kypros Institute of Neurology & Genetikk, og Muskeldystrofiforbundet på Kypros. Inntekter fra donasjonen vil bli utnyttet for å øke offentlig bevissthet om pasientene som lider av nevrologiske og genetiske sykdommer, og for å finansiere det pågående vitenskapelige og sosiale arbeidet som utføres for å forbedre livskvaliteten til de berørte.

"Cyprus Telethon 2010 gir oss en plattform for å påvirke livene til de som er i vårt samfunn, i stor skala, og til støtte en sak som vi har stor lidenskap for," sa Panagiotis Xydas, administrerende direktør i FxPro . "En kjerneverdi hos FxPro er at vi gir tilbake til alle samfunn der vi opererer. Som en kyprosbasert bedrift med kontorer i syv land og en global kundebase som strekker seg over mer enn 120 land, kan man vurdere å levere på det charteret som en skremmende oppgave. Men i alle fall er dette en oppgave vi oppriktig forplikter oss selv. "

Selskapets fornyede støtte fra Kypros Institute of Neurology & Genetikk er bare en del av den pågående samfunnsansvarskampanjen. FxPro har prosjekter som støtter Green & Rengjør Limassol, restaurering av et kloster i Burgund, Frankrike, operasjoner på et barnehospital i Moskva, og bygging av et treningsstudio på et barnhjem i Podolsk, Russland. FxPro gir også stipendfond til støtte for unge menn og kvinner som holder på med profesjonelle studier på universiteter over hele verden.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger