info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro utnevnt som National Public Champion For Kypros På European Business Awards

22. januar 2014, London. FxPro Financial Services Limited (FxPro), den globale leverandøren av online FX-tradingtjenester, er utnevnt til National Public Champion of Cyprus i 2013/14 European Business Awards (EBA).

 

I den første fasen av offentlig avstemning ble over 70 980 stemmer mottatt for videooppføringene, og FxPro fikk det høyeste antall stemmer for Kypros. De ble valgt av 375 andre virksomheter og er en av 30 Nasjonale publikumsmedlemmer som ble annonsert i går fra land i Europa.

 

Den andre offentlige avstemningsfasen er åpen nå, den går til 25. mars 2014, og vil resultere i at selskapet med flest stemmer blir annonsert som European Public Champion på en galahendelse i Athen 27. mai 2014.

 
"Det er en ekte ære å se FxPro utnevnt som den nasjonale offentlige mesteren på Kypros. Å oppnå denne prisen gjennom en offentlig stemme er en reell anerkjennelse av det harde arbeidet vi har gjennomført de siste årene, spesielt når vi møter andre utmerkede kypriotiske selskaper. Vi håper at velgere vil fortsette å støtte oss når vi forsøker å bli Europas offentlige mester. " Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.
 

European Business Awards er et uavhengig prisutdelingsprogram designet for å anerkjenne og fremme ekspertise, god praksis og innovasjon i det europeiske næringslivet.

 
"Vi var svært imponert over den meget høye standarden i år, og vi har vært glade for det offentlige svaret på videoene. I alt stemte mer en dobbelt så mange sammenlignet med det forrige året. Det er flott å se så mange mennesker engasjere seg i denne prisutdelingen. Godt gjort til FxPro, og vi ønsker dem lykke til i andre og siste runde. " Adrian Tripp, konsernsjef hos EBA.
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960