FxPro utnevnt som National Public Champion For Kypros På European Business Awards

22. januar 2014, London. FxPro Financial Services Limited (FxPro), den globale leverandøren av online FX-tradingtjenester, er utnevnt til National Public Champion of Cyprus i 2013/14 European Business Awards (EBA).

 

I den første fasen av offentlig avstemning ble over 70 980 stemmer mottatt for videooppføringene, og FxPro fikk det høyeste antall stemmer for Kypros. De ble valgt av 375 andre virksomheter og er en av 30 Nasjonale publikumsmedlemmer som ble annonsert i går fra land i Europa.

 

Den andre offentlige avstemningsfasen er åpen nå, den går til 25. mars 2014, og vil resultere i at selskapet med flest stemmer blir annonsert som European Public Champion på en galahendelse i Athen 27. mai 2014.

 
"Det er en ekte ære å se FxPro utnevnt som den nasjonale offentlige mesteren på Kypros. Å oppnå denne prisen gjennom en offentlig stemme er en reell anerkjennelse av det harde arbeidet vi har gjennomført de siste årene, spesielt når vi møter andre utmerkede kypriotiske selskaper. Vi håper at velgere vil fortsette å støtte oss når vi forsøker å bli Europas offentlige mester. " Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.
 

European Business Awards er et uavhengig prisutdelingsprogram designet for å anerkjenne og fremme ekspertise, god praksis og innovasjon i det europeiske næringslivet.

 
"Vi var svært imponert over den meget høye standarden i år, og vi har vært glade for det offentlige svaret på videoene. I alt stemte mer en dobbelt så mange sammenlignet med det forrige året. Det er flott å se så mange mennesker engasjere seg i denne prisutdelingen. Godt gjort til FxPro, og vi ønsker dem lykke til i andre og siste runde. " Adrian Tripp, konsernsjef hos EBA.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger