info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro lanserer et nytt nettsted

21. november 2018, London. November har vært en ganske produktiv måned for den online megleren, FxPro. Etter flere måneders hardt arbeid og engasjement har selskapet kunngjort lanseringen av sin splitter nye nettside, som har gitt merkevaren en sofistikert, men likevel leken identitet.

FxPros nye nettsted gir en klar melding om hvem selskapet er og hva de står for gjennom et optimert, interaktivt brukergrensesnitt. Nettstedet har også et intuitivt navigasjonssystem som gjør det mulig for handelsmenn å finne den informasjonen de trenger et øyeblikk.

FxPro Chief Marketing Officer, Ilya Holeu, kommenterte:

"Dette er ikke bare et nytt nettsted. Det er en ny, raffinert merkevareidentitet som legemliggjør våre kjerneverdier som en bedrift. Vi elsker det vi gjør, og vi vil at det skal vises utad. "

Sjekk nettsiden her: www.fxpro.com .

Sørg for å holde kontakten på sosiale medier ved å følge FxPro på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram og Youtube.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960