info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro lanserer et nytt nettsted

21. november 2018, London. November har vært en ganske produktiv måned for den online megleren, FxPro. Etter flere måneders hardt arbeid og engasjement har selskapet kunngjort lanseringen av sin splitter nye nettside, som har gitt merkevaren en sofistikert, men likevel leken identitet.

FxPros nye nettsted gir en klar melding om hvem selskapet er og hva de står for gjennom et optimert, interaktivt brukergrensesnitt. Nettstedet har også et intuitivt navigasjonssystem som gjør det mulig for handelsmenn å finne den informasjonen de trenger et øyeblikk.

FxPro Chief Marketing Officer, Ilya Holeu, kommenterte:

"Dette er ikke bare et nytt nettsted. Det er en ny, raffinert merkevareidentitet som legemliggjør våre kjerneverdier som en bedrift. Vi elsker det vi gjør, og vi vil at det skal vises utad. "

Sjekk nettsiden her: www.fxpro.com .

Sørg for å holde kontakten på sosiale medier ved å følge FxPro på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram og Youtube.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger