info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro introduserer MT4-konto med markedsutførelse og lavere spreads

18. mai 2016, London. Etter utvidelsen av sitt produktsortiment, utvider nettleseren FxPro nå sitt utvalg av handelskontoer ved å introdusere MT4 med markedsutførelse. Denne kontotypen og dens demoversjon er tilgjengelig for alle registrerte klienter fra og med 18. mai.

Med denne kontoen, introduserer FxPro også de laveste spreads noensinne på MT4-plattformen. Spesielt vil kunder som ønsker å handle i det kjente miljøet i MT4 med markedsutførelse, forvente lavere spreads på alle valutapar, så vel som på tvers av varer. Denne nye kontoen tilbyr også den prisbelønte ordre-execution som FxPro leverer på tvers av plattformene, og ordrer utføres på volumvektet gjennomsnittlig pris (VWAP), det er i hovedsak den beste tilgjengelige markedsprisen, gitt av FxPros likviditetsleverandører.

FxPro MT4-kontoen med markedsutførelse er primært rettet mot kunder som foretrekker handel på den populære MT4-plattformen, men ønsker å nyte fordelene ved markedsutførelse. Kunder av FxPro kan fortsatt handle på MT4 med øyeblikkelig utførelse og faste eller flytende spreads, eller velge en MT5- eller cTrader-konto med markedsutførelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Etter nøye inspeksjon av våre kunders forespørsler, har vi besluttet å fortsette med å tilby markedsutførelse på vår MT4-plattform, mens vi setter spreads enda mer. Vi forventer at denne utviklingen vil bli godt mottatt av handelsmenn. Som alltid setter vi pris på tilbakemeldinger fra våre kunder da vi fortsetter å arbeide for å forbedre og utvide vårt produktsortiment. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger