FxPro introduserer MT4-konto med markedsutførelse og lavere spreads

18. mai 2016, London. Etter utvidelsen av sitt produktsortiment, utvider nettleseren FxPro nå sitt utvalg av handelskontoer ved å introdusere MT4 med markedsutførelse. Denne kontotypen og dens demoversjon er tilgjengelig for alle registrerte klienter fra og med 18. mai.

Med denne kontoen, introduserer FxPro også de laveste spreads noensinne på MT4-plattformen. Spesielt vil kunder som ønsker å handle i det kjente miljøet i MT4 med markedsutførelse, forvente lavere spreads på alle valutapar, så vel som på tvers av varer. Denne nye kontoen tilbyr også den prisbelønte ordre-execution som FxPro leverer på tvers av plattformene, og ordrer utføres på volumvektet gjennomsnittlig pris (VWAP), det er i hovedsak den beste tilgjengelige markedsprisen, gitt av FxPros likviditetsleverandører.

FxPro MT4-kontoen med markedsutførelse er primært rettet mot kunder som foretrekker handel på den populære MT4-plattformen, men ønsker å nyte fordelene ved markedsutførelse. Kunder av FxPro kan fortsatt handle på MT4 med øyeblikkelig utførelse og faste eller flytende spreads, eller velge en MT5- eller cTrader-konto med markedsutførelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Etter nøye inspeksjon av våre kunders forespørsler, har vi besluttet å fortsette med å tilby markedsutførelse på vår MT4-plattform, mens vi setter spreads enda mer. Vi forventer at denne utviklingen vil bli godt mottatt av handelsmenn. Som alltid setter vi pris på tilbakemeldinger fra våre kunder da vi fortsetter å arbeide for å forbedre og utvide vårt produktsortiment. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger