info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro introduserer MT4-konto med markedsutførelse og lavere spreads

18. mai 2016, London. Etter utvidelsen av sitt produktsortiment, utvider nettleseren FxPro nå sitt utvalg av handelskontoer ved å introdusere MT4 med markedsutførelse. Denne kontotypen og dens demoversjon er tilgjengelig for alle registrerte klienter fra og med 18. mai.

Med denne kontoen, introduserer FxPro også de laveste spreads noensinne på MT4-plattformen. Spesielt vil kunder som ønsker å handle i det kjente miljøet i MT4 med markedsutførelse, forvente lavere spreads på alle valutapar, så vel som på tvers av varer. Denne nye kontoen tilbyr også den prisbelønte ordre-execution som FxPro leverer på tvers av plattformene, og ordrer utføres på volumvektet gjennomsnittlig pris (VWAP), det er i hovedsak den beste tilgjengelige markedsprisen, gitt av FxPros likviditetsleverandører.

FxPro MT4-kontoen med markedsutførelse er primært rettet mot kunder som foretrekker handel på den populære MT4-plattformen, men ønsker å nyte fordelene ved markedsutførelse. Kunder av FxPro kan fortsatt handle på MT4 med øyeblikkelig utførelse og faste eller flytende spreads, eller velge en MT5- eller cTrader-konto med markedsutførelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Etter nøye inspeksjon av våre kunders forespørsler, har vi besluttet å fortsette med å tilby markedsutførelse på vår MT4-plattform, mens vi setter spreads enda mer. Vi forventer at denne utviklingen vil bli godt mottatt av handelsmenn. Som alltid setter vi pris på tilbakemeldinger fra våre kunder da vi fortsetter å arbeide for å forbedre og utvide vårt produktsortiment. "
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960