info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro forbedrer infrastrukturen med Solace Messaging og Web Streaming Technology

16. februar 2016, London. Den online megleren FxPro har samarbeidet med Solace Systems for å øke kapasiteten og ytelsen til sin meldingsinfrastruktur, i det som er det siste strategiske trinnet for å møte kravene til deres voksende kundebase.

FxPro har mer spesifikt investert i Solace Message Router Appliances og Solace Virtual Message Routers for å drive interne og kundevendte grensesnitt over brede nettverksnett og via web- og mobilenheter. Med sine robuste funksjoner og enhetlig API og administrasjonsramme er Solace i stand til å tilby FxPro-verktøyene som kreves for å støtte sin daglige drift og styrke kundetilfredsheten.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, kommenterte:

"Vår virksomhet vokser raskt, og det er nødvendig at vi fortsetter å tilby førsteklasses handelsopplevelse og kundeservice ettersom vi utvider tilbudet vårt for å dekke flere ressursklasser og geografiske områder. Solace gir oss et solid fundament som vi vet at vi kan bygge og utvide vår virksomhet på for å møte kundenes behov. "

Solace Systems CEO, Craig Betts, kommenterte:

"Det krever en innovativ tilnærming og infrastruktur i verdensklasse for å tilfredsstille handelsbehovene hos forex-kunder i over 150 land, og FxPro har begge. Vi er stolte over at de har valgt vår teknologi som rammeverk som knytter sammen sine mange applikasjoner, steder og kundegrensesnitt. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger