info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro forbedrer infrastrukturen med Solace Messaging og Web Streaming Technology

16. februar 2016, London. Den online megleren FxPro har samarbeidet med Solace Systems for å øke kapasiteten og ytelsen til sin meldingsinfrastruktur, i det som er det siste strategiske trinnet for å møte kravene til deres voksende kundebase.

FxPro har mer spesifikt investert i Solace Message Router Appliances og Solace Virtual Message Routers for å drive interne og kundevendte grensesnitt over brede nettverksnett og via web- og mobilenheter. Med sine robuste funksjoner og enhetlig API og administrasjonsramme er Solace i stand til å tilby FxPro-verktøyene som kreves for å støtte sin daglige drift og styrke kundetilfredsheten.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, kommenterte:

"Vår virksomhet vokser raskt, og det er nødvendig at vi fortsetter å tilby førsteklasses handelsopplevelse og kundeservice ettersom vi utvider tilbudet vårt for å dekke flere ressursklasser og geografiske områder. Solace gir oss et solid fundament som vi vet at vi kan bygge og utvide vår virksomhet på for å møte kundenes behov. "

Solace Systems CEO, Craig Betts, kommenterte:

"Det krever en innovativ tilnærming og infrastruktur i verdensklasse for å tilfredsstille handelsbehovene hos forex-kunder i over 150 land, og FxPro har begge. Vi er stolte over at de har valgt vår teknologi som rammeverk som knytter sammen sine mange applikasjoner, steder og kundegrensesnitt. "
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960