info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro oppmuntrer til større åpenhet i FX-industrien, som et resultat som øker gjennomsnittlig daglig handel med 104% årlig

2. mars 2015, London. I et steg for å oppmuntre til større gjennomsiktighet innen FXP-bransjen, er FxPro glad for å kunngjøre sin siste slippage-statistikk for februar måned:

  • Positiv=53,8%
  • Ved squote=29,8%
  • Negativ=16,4%

Dette er en viktig statistikk for privatkunder da det viser hvilken andel av handler som ble utført enten til fordel for dem eller mot dem. Den siste økningen i volatiliteten har gjort slippage enda viktigere, slik at større åpenhet i forhold til denne statistikken, fører til at en klient kan være bedre informert i forhold til hvor rettferdig de blir behandlet av megleren. Spot FX er et OTC-produkt (Over the Counter) i motsetning til å bli byttet på utveksling, og derfor kan kundene oppleve at handler utføres til en annen pris enn den som vises, noe som kalles slippage.

'Hos FxPro forstår vi viktigheten av å sette kunden først, og derfor vil vi være i forkant for å fremme rettferdighet og åpenhet. Gjennom vårt automatiserte no-dealing-desk tradingmiljø, støttet av en negativ-balansebeskyttelsespolitikk, er vi stolte over å være en pålitelig megler for mange kunder globalt. Vi oppfordrer alle våre kolleger til å gjøre det samme. ' Charalambos Psimolophitis, FxPro CEO.

FxPro har også hatt en betydelig oppgang i handelsvolum i februar og annonserer følgende statistikk i forbindelse med deres slippage-tall:

Gjennomsnittlig antall. Volum handlet daglig

  • Økning 106% YoY
  • Økning 11% MoM

Gjennomsnittlig antall handler daglig

  • Økning 104% YoY
  • Økning 12% MoM

Gjennomsnittlig volum daglig

  • Økning 87% YoY
  • Økning 13% MoM

(YoY=Feb 2014-Feb 2015)

(MoM=Jan 2015-Feb 2015)

Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960