info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro fortsetter å gå fra seier til seier

4. februar 2015, London. FxPro Group kunngjør en rekke viktige driftsmålinger som avslører omfanget av selskapets vekst. Som en av de få meglerne til å respektere sin garanti for negativ-balansebeskyttelse, er selskapet hjem for et stort antall handelsmenn over hele bransjen.

 

MoM (desember 2014 - januar 2015)

 
  • Nye kunder økte med 46%
  • Volumene økte med 16%
  • Antall aktive kunder økte med 31%
  • Antall handler økte med 44%

YoY (januar 2014 - januar 2015)

 
  • Nye kunder økte med 87%
  • Volumene økte med 28%
  • Antall aktive kunder økte med 32%
  • Antall handler økte med 80%

Disse beregningene viser selskapets styrke i forexindustrien. Nye registreringer og megler for megleroverføringer fortsetter å oversvømme selskapets support- og back office-team.

 

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte disse oppmuntrende beregningene:

 
"Vi er glade for å være handelsmennenes valg av megler, og vi fortsetter å demonstrere vekst. Vår gjennomføring, omdømme, gode handelsvilkår og vår negativ-balansebeskyttelse er viktige faktorer i hvorfor flere og flere forhandlere velger oss. Vi vil sikre at vi fortsetter å være den foretrukne megleren ved å legge til nye produkter og respektere våre forpliktelser til våre kunder. "
global_Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960