info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro er forpliktet til rettferdighet og åpenhet

7. april 2015, London. Med en sterk forutsetning for åpenhet og rettferdig handelstjenester, er FxPro fortsatt forpliktet til å gi sine kunder ikke bare full handelrapportering og støtte, men også avansert ordre-matching og utførelsesteknologier som kontinuerlig oppgraderes. Som en pålitelig megler for et voksende antall kunder over hele verden, er FxPro glad for å kunngjøre sin slippage-statistikk for mars måned:

 

  • Positiv=36%
  • Ved quote=36%
  • Negativ=28%

 

Siden FX er et OTC-produkt (Over-the-Counter), kan kundene oppleve handler utført til en annen pris enn den som ble vist. FxPro, opererer som en hybridmegler, og bruker en ikke-håndterende agenturmodell-executionteknologi, som tillater sine kunder å få tilgang til likviditet på toppnivå og å dra nytte av både utførelsesteknologien og garantien for negativ-balansebeskyttelse, samtidig som den reduserer operasjonell risiko.

 

I sammenheng med sin slippage-statistikk, annonserer FxPro også prosentandelen av re-quote som klienter mottok i løpet av mars:

 

  • Re-quote=4,32%
  • Positiv=2%
  • Negativ=2,32%

 

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte disse oppmuntrende statistikkene:

"Hos FxPro har vi lenge vært tilhengere av åpenhet og rettferdighet i Forex-bransjen, og har jobbet hardt for å utrydde alle interessekonflikter mellom megler og klient. Etter å ha vedtatt en hybrid agenturmodell, gir vi våre kunder ikke bare overlegne pedagogiske ressurser og handelsverktøy, men også en garanti for deres midlers sikkerhet. I en bransje hvor det er tatt for gitt at slippage nesten alltid går mot klienten, er vi glade for å demonstrere at dette egentlig ikke er tilfelle. Ettersom temaet slippage-symmetri kommer i større fokus, oppfordrer vi andre meglere til å være like imøtekommende med sin egen execution-statistikk. "

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger