info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPros klientforpliktelser forblir uendret

17. januar 2015, London. &  FxPro-gruppen ønsker å benytte anledningen til å takke for tålmodigheten etter torsdagens CHF-markedshendelser, og vi ønsker å markere våre forpliktelser til våre kunder.

- Vi respekterer våre løfter, negativ-balansebeskyttelse fortsetter å bli håndhevet på alle private tradingkontoer. Vårt team har jobbet for å håndtere eventuelle negative saldoer som sees på handelsplattformene. Denne prosessen skal nå være fullført.

- Dine midler forblir beskyttet og helt segregerte fra midlene FxPro bruker for å oppfylle kravene til sikkerhet.

- Vi tilbyr også megler til megleroverføringer for de som ønsker å trekke sine midler fra andre meglere som har problemer.

Torsdagens hendelser var opprørende for hele bransjen, men som vi har svart på raskt og med ro. Vi har til hensikt å fortsette fremover, og gi deg bedre verktøy og tjenester, enda bedre priser og de mest profesjonelle forholdene i bransjen.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger