info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPros klientforpliktelser forblir uendret

17. januar 2015, London. &  FxPro-gruppen ønsker å benytte anledningen til å takke for tålmodigheten etter torsdagens CHF-markedshendelser, og vi ønsker å markere våre forpliktelser til våre kunder.

- Vi respekterer våre løfter, negativ-balansebeskyttelse fortsetter å bli håndhevet på alle private tradingkontoer. Vårt team har jobbet for å håndtere eventuelle negative saldoer som sees på handelsplattformene. Denne prosessen skal nå være fullført.

- Dine midler forblir beskyttet og helt segregerte fra midlene FxPro bruker for å oppfylle kravene til sikkerhet.

- Vi tilbyr også megler til megleroverføringer for de som ønsker å trekke sine midler fra andre meglere som har problemer.

Torsdagens hendelser var opprørende for hele bransjen, men som vi har svart på raskt og med ro. Vi har til hensikt å fortsette fremover, og gi deg bedre verktøy og tjenester, enda bedre priser og de mest profesjonelle forholdene i bransjen.

Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960