info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro tildelt prisen som "Best FX Broker" enda et år på rad

13. november 2018, London. Den online megleren, FxPro, har lagt til enda en prestisjetung tittel til sitt troféskap, som anerkjenner og belønner selskapets omfattende innsats. For sjette året på rad, har FxPro blitt anerkjent som 'Best FX Broker, 2018' av Shares Awards.

FxPro har de siste årene holdt øynene på ballen og har dermed hatt en betydelig vekst i både tjenesteporteføljen og deres geografisk fotavtrykk. Samtidig som de har bygget en global profil, har FxPro vært i forkant med å fremme åpenhet og rettferdighet i forexmarkedet. Alle disse anstrengelsene har blitt anerkjent og beundret av næringen, som nylig har satt FxPro i første rekke.

Men, selskapet er alltid ivrig etter mer og har fremhevet at 2019 vil bli et stort år for dem.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger