info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro på Traders Fair

30. juni 2018, London. FxPro deltok i en av de største globale økonomiske hendelsene, Traders Fair og Gala Night-arrangementet, som ble holdt i Kuala Lumpur, Malaysia. Den online megleren FxPro, presenterte stolt både nye og eksisterende produkter til det prisvurderende, store publikumet.

Traders Fair og Gala Nights-serien holdes i Thailand, Indonesia, Malaysia, Filippinene og Singapore, og tiltrekker hele handelsverdenen til et eneste geografisk sted. Karismatiske talere holdt flere pedagogiske taler i messens seminarhaller, men det var også annen underholdning gjennom hele messen som magiske show, lucky draws, fantastiske premier, liveopptredener og musikk.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Når vi fortsetter å vokse eksponentielt over hele verden, viser FxPro stor nyskapning når det gjelder å bygge sin globale profil. Internasjonale økonomiske arrangementer, som Traders Fair og Gala Night, kobler over 30 000 forhandlere og mer enn 3000 finansielle selskaper og meglere, og er dermed verdifulle for å koble FxPro til handelsverdenen. "
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960