FxPro på Traders Fair

30. juni 2018, London. FxPro deltok i en av de største globale økonomiske hendelsene, Traders Fair og Gala Night-arrangementet, som ble holdt i Kuala Lumpur, Malaysia. Den online megleren FxPro, presenterte stolt både nye og eksisterende produkter til det prisvurderende, store publikumet.

Traders Fair og Gala Nights-serien holdes i Thailand, Indonesia, Malaysia, Filippinene og Singapore, og tiltrekker hele handelsverdenen til et eneste geografisk sted. Karismatiske talere holdt flere pedagogiske taler i messens seminarhaller, men det var også annen underholdning gjennom hele messen som magiske show, lucky draws, fantastiske premier, liveopptredener og musikk.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Når vi fortsetter å vokse eksponentielt over hele verden, viser FxPro stor nyskapning når det gjelder å bygge sin globale profil. Internasjonale økonomiske arrangementer, som Traders Fair og Gala Night, kobler over 30 000 forhandlere og mer enn 3000 finansielle selskaper og meglere, og er dermed verdifulle for å koble FxPro til handelsverdenen. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger