info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro kunngjør lanseringen av 4 nye instrumenter

Som en del av vår forpliktelse til å gi deg et bredt spekter av finansielle produkter til trading, er vi glade for å kunngjøre at fra og med 1. november 2010 vil ytterligere fire finansielle produkter være tilgjengelige for trading via vår plattform, nemlig:

  • USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO
'Vi tror at [disse ekstra finansielle produktene] vil gjøre det mulig for våre eksisterende og potensielle kunder å diversifisere deres tradingaktiviteter enda lenger og dermed oppfylle deres investeringsmål " sier Panayiotis Xydas, administrerende direktør i FxPro.

Det er et faktum at populariteten til både USDTRY og EURTRY har økt ettersom flere finansielle transaksjoner er gjort mellom Europa og USA med Tyrkia. økningen av disse finansielle transaksjonene med Tyrkia resulterte i en økning i de underliggende likviditeten til disse valutaparene. USDTRY og EURTRY vil utvide vårt valutamarkedsparetilbud. Dette vil gjøre det mulig for våre kunder å øke sin tilgang til Eurasia-regionen.

Handel i GOLDEURO og SILVEREURO vil gi et alternativ til kunder som ønsker å handle metaller, men samtidig minimere eksponeringen i USD, som er den primære valutaen mot alle metaller. Med den nåværende finanskrisen har EUR også blitt populært.

Vår dedikerte kundeserviceavdeling er tilgjengelig hvis du trenger ytterligere opplysninger i forbindelse med denne kunngjøringen. Ta gjerne kontakt med oss, 24 timer i døgnet, syv dager i uken via Live Chat, Telefon eller e-post.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger